menu menu
več kot samo tisk
cartKošarica language select
 
katalog

VAŠ ONLINE TISK

offset tisk, digitalni tisk

Je dodaten, vam namenjen servis

Je priložnost za Vaš pomemben prihranek

Posebno ugodne ECO tiskovine: letaki, zloženke...

anti germTiskovine zaščitene s protimikrobnim zaščitnim lakom

katalog

dopisi, vizitke, kuverte, pisalni bloki...

 

 

katalog

OBLIKOVALCI

 

Nudimo Vam servis pravilne pretvorbe slikovnega materiala iz RGB v CMYK za planirano tehniko tiska

Pri vseh tiskovinah z nazivom TOP SERVICE, stroški vključeni v ceno tiska, pri ostalih pošljite povpraševanje

katalog

Digitalni in offsetni tisk etiket

 

Etikete za steklenice, prehrambeno industrijo, označevalne etikete...

 

katalog

ZAŠČITA TISKOVIN S PROTIMIKROBNIM LAKOM

Varcotec Lock 3 je disperzijski lak s protimikrobno prevleko v offsetnem tisku, ki učinkovito zmanjšuje nevarnost okužb z virusi in bakterijami. Ta učinek zmanjšanja se aktivira z vidno svetlobo in kisikom. Gre za postopek sterilizacije tiskanih materialov, ki nastane s fotodinamičnim učinkom z reaktivnim kisikom.

Zaščitna funkcija na kartonu in papirju UČINKUJE NAJMANJ LETO DNI.

Lak je razvila Univerzitetna klinika v Regensburgu, preizkusili pa so ga na Inštitutu Frauenhofer v Münchenu, ki je ugledna mednarodna inštitucija. Gre za edinstven izum, ki ima zelo učinkovito protimikrobno delovanje, ko gre za različne vrste tiskovin, saj do danes ni bilo mogoče nanesti zanesljivega laka na vpojne materiale, ki povečuje varnost tiskovin, kot so papir in karton.

Zaščito vam lahko ponudimo na tiskanih materialih 130g, 170g, 250g, 350g premaznih papirjev.

katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja podjetja Repro Studio Franc Lesjak d.o.o. in z njim povezane spletne trgovine www.reprostudio-lesjak.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.reprostudio-lesjak.si upravlja podjetje Repro Studio Franc Lesjak d.o.o. Vsebine so avtorsko zaščitene in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati!

 

Podatki o podjetju

Repro Studio Franc Lesjak d.o.o. Ulica Kirbiševih 73 2204 Miklavž na Dravskem polju

UID za DDV: SI9351922 Matična številka: 5599547000

Tel.: 02 6185421 repro.studio1@siol.net
www.reprostudio-lesjak.si

TTR: Banka Intesa Sanpaolo d.d. SI56 1010 0005
4167 414 TTR: Sparkasse d.d. SI56 3400 0101 6666 191

 

Podjetje Repro Studio Franc Lesjak d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani in vanje vključenih vsebin. Podjetje tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Podjetje Franc Lesjak d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Obiskovalci lahko vsebine spletne strani uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja Repro Studio Franc Lesjak d.o.o. prepovedana.

Spletna trgovina www.reprostudio-lesjak.si je je last podjetja Repro Studio Franc Lesjak d.o.o. Spletna trgovina ponuja naročilo izdelave tiskovin v digitalni in offset tehniki, sisteme za vizualno komunikacijo, grafično oblikovanje. Podjetje Repro Studio Franc Lesjak d.o.o., si prizadeva na svojih spletnih straneh zagotavljati točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo. Spletna trgovina je odprta 24 ur na dan, vsak dan v tednu.

Registracija uporabnika - vsak obiskovalec si lahko ogleda našo ponudbo in shranjuje izbrane izdelke na naročilnico, a le registriran in prijavljen uporabnik lahko opravi nakup ali shrani vsebino naročila za kasnejši nakup. Če želi, lahko po elektronski pošti prejema tudi naše novice, sporočila in ponudbe ugodnih nakupov. Registrirani uporabniki (člani) so fizične ali pravne osebe, ki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Upravitelj spletne trgovine Franc Lesjak d.o.o. bo vse prejete podatke varoval skladno s pravili zasebnosti in v nobenem primeru prejetih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Naročanje v spletni trgovini je mogoče 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Po oddaji naročila kupec-naročnik po elektronski pošti prejme obvestilo o sprejemu naročila. V njem so navedeni naročeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Kupcu so podatki o statusu in vsebini naročila vselej dostopni v spletni trgovini rubrika-Moj račun. Kupoprodajna pogodba med podjetjem Repro Studio Franc Lesjak d.o.o.in kupcem-naročnikom je sklenjena v trenutku, ko potrdimo naročilo (sistem vam avtomatsko pošlje elektronsko sporočilo o statusu naročila). Pogodba o nakupu je v tiskani obliki shranjena na sedežu podjetja, kupec lahko dostopa do nje preko potrditvenega maila, ki ga je prejel ob oddaji naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo za oba udeleženca.

Vse cene objavljene v spletni trgovini vključujejo 22% DDV in so izražene v EUR. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini. Objavljene cene vključujejo stroške dostave oziroma pošiljanja od neto vrednosti 35.- EUR ali več, za vrednost naročila pod 35.- EUR se zaračuna pavšalni strošek 4.00 EUR + 22% DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.

Spletna naročila sprovedena preko spletnega obrazca za naročanje morajo biti pri fizičnih osebah v celoti poravnana po predračunu, ki je izdelan avtomatsko pri oddaji naročila produkta, pri pravnih osebah je rok plačila 30 dni od prevzema izdelka v kolikor ni bilo drugače pisno dogovorjeno. V kolikor je bilo spletno naročilo uspešno oddano in sprovedeno v izvedbo se njegova vsebina in dokumenti smatrajo kot naročilo in bo izvedeno v željenem izbranem roku izdelave. Po pregledu oddanega naročila vam na vaš vpisan poštni naslov pošljemo potrdilo o prejemu in sprovedbe spletnega naročila. V kolikor morebitna izvedba ni mogoča, vas bomo kontaktirali. Po izdelanem naročilu na vaš poštni naslov prejmete obvestilo, da je naročilo zaključeno in hkrati pripravljeno na prevzem v naših poslovnih prostorih v kolikor niste izbrali dostave naročenega blaga preko dostavnih služb kot sta pošta Slovenije ali DPD.

Predvideni roki izdelave so navedeni pri naročanju posamezne tiskovine in niso fiksni v kolikor se naročnik in izvajalec nista drugače dogovorila. Glede na kompleksnost izdelave naročila se stranki dogovorita za realen rok izdelave.

Naročene izdelke lahko prevzamete po dogovoru osebno na sedežu podjetja Repro Studio Franc Lesjak d.o.o. Ulica Kirbiševih 73, 2204 Miklavž na Dravskem polju oziroma v poslovalnici na Ptuju, Zagrebška 46/a, 2250 Ptuj ali pa vam jih bomo dostavili po pošti v dogovorjenem roku. V kolikor to ne bo možno, vas bomo o tem obvestili po E-pošti ali telefonsko in vam izdelke poslali v najkrajšem možnem času. Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije in podjetje DPD. Če dostava ni uspešna, oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo ali pa paket prevzamete v vaši najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. V primeru drugačnega načina dostave je potreben predhoden dogovor. Ko je vaš naročen izdelek končan, vam na vaš E-mail in gsm pošljemo sledilno številko CK, s katero lahko sledite paketu.

Reklamacije - rok za reklamacijo tiskovin je 8 dni od datuma, ki je naveden na dobavnici in mora biti v celoti navedena v pisni obliki. Za neupravičeno reklamacijo se smatra: napačno poslane datoteke oblikovalcev, odkrita napaka ob končanem procesu tiska po že podpisanem poizkusnem printu, reklamacija barv tiskovine- v kolikor so bile pri datotekah za tisk uporabljeni narobni barvni profili, nastale poškodbe na tiskovini, ki so nastale izven delovnih prostorov podjetja Repro Studio d.o.o.