menu menu
več kot samo tisk
cartKošarica language select
 
katalog

Katalog 1

A3

250 katalogov, 80g brezlesni, 16 strani,
4/4 ovitek 250g Gardamatt

samo 350,00 €

katalog

Katalog 2

A3

250 katalogov, 80g brezlesni, 16 strani,
4/4 ovitek 250g Gardamatt

samo 350,00 €

katalog

Katalog 3

A3

250 katalogov, 80g brezlesni, 16 strani,
4/4 ovitek 250g Gardamatt

samo 350,00 €

 
 
 
 
 
 

O nas

Profesionalnost & Popolnost

Podjetje Repro Studio Franc Lesjak d.o.o. ponuja poslovnim partnerjem celovito in kakovostno paleto grafičnih storitev. Smo grafično podjetje s 40 letnimi iskušnjami na domačem in tujem trgu. Za naročnika naredimo vse - od osnutka do tiskovine. Večino projektov opravijo strokovnjaki v našem podjetju, sicer pa sodelujemo s stalnimi zunanjimi sodelavci in poslovnimi partnerji. Tako zagotavljamo naročnikom, da prejmejo kvaliteten izdelek iz ene roke.

Temelj našega uspeha so ob strokovnem znanju bogate dolgoletne izkušnje. Zavedamo se, da brez kakovosti in prizadevnega dela ni uspeha. Odlikuje nas sposobnost, da se hitro prilagodimo spremembam in prav radi tega smo se odločili, da trgu poleg standardnih naročil ponudimo delno tudi naročila preko spleta in v bodočnosti nadgradimo naš servis. Ne želimo biti samo prejemnik naročil, temveč naročniku ponuditi profesionalen servis s kontrolo datotek pred tiskom in strokovnim svetovanjem. Posebno pozornost želimo posvetiti pripravi datotek digitalne fotografije za tisk, saj dobro vemo, da še tako dober design ne pride do veljave, če je slikovni material pripravljen slabo ali premalo kvalitetno. Ob vsem tem pa radi prisluhnemo strokovnim nasvetom naročnika, saj se zavedamo, da je dobro sodelovanje pri projektu temelj uspešnega in kvalitetnega izdelka.

 

Naše glavne dejavnosti so:

  • digitalni tisk s proizvodnjo v poslovalnici na Ptuju
  • offsetni tisk, kjer sodelujemo z vodilnimi domačimi in tujimi podjetji

...in prav to smatramo da je naša prednost, kajti zavedamo se da so se tiskarne specializirale na določene izdelke in tukaj lahko ponudijo poleg kvalitete tudi ugodno ceno, kar pomeni da za našega naročnika lahko izberemo izvajalca, ki nam bo garantiral kvaliteten izdelek ob ugodni prodajni ceni. -priprava, barvno usklajevanje in pravilna priprava vaših fotografij za kvalitetno tiskovino -priprava za tisk s strokovnim svetovanjem kako do kvalitetne tiskovine, tekstovne korekture in redesign vaših že oblikovanih datotek -enostavno oblikovanje po v naprej pripravljenih designu, kar vam garantira hitro dobavo in ugodno ceno.

Tudi po 40 letih smo še vedno zagnani in za vas iščemo nove rešitve, med drugim tudi z novo spletno stranjo, ki bo omogočala poleg klasičnega tudi online naročanje in naročniku olajšala cenovno izbiro kdaj offsetni in kdaj digitalni tisk.